Det blev även en bit kaka kvar från kalaset som passade bra till kaffet efter resterna från smörgåstårtorna. Vi bjöd på Silviakaka som är så lätt och går fort att baka.
3 ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1,5 dl kallt vatten
Kräm
150 g smör
1,5 dl socker
2 äggulor
3 tsk vaniljsocker
Sätt ugnen på 175g
Vispa ägg och socker poröst
Blanda i det kalla vattnet och sist mjölet ihop rört med bakpulver.
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i 15 minuter.
Låt kakan svalna.
Under tiden kokar man ihop krämen i en kastrull. Låt småputtra på svag värme under ständig omrörning. Tänk på att det är äggulor i smeten så värmen inte blir för hög.
Bred ut krämen över kakan och strö över kokos. Godast blir om krämen fortfarande är lite varm så den tränger ner i kakan.
Bred ut krämen över kakan och strö över kokos. Godast blir om krämen fortfarande är lite varm så den tränger ner i kakan.
Försvinnande god så här gäller det att ta för sig innan det är för sent.

Kommentera