Dagen bara sprang iväg så idag var det verkligen skönt att veta vad som stod på matmenyn och dagens mat var så god att jag tom glömde bort att ta ett fotobevis innan vi åt upp allt.
 

Svamppasta med fläskfilé (4 port.)

500 g fläsk(ytter)filé (tog upp lite vildsvin från frysen)
400 g champinjoner
Smör att steka i
3 dl grädde
1-2 tsk kinesisk soja
Salt, peppar
1 msk färsk, hackad timjan

Skiva fläskfilé och champinjoner tunt. Stek fläskfilén på hög värme tills den har fin färg på båda sidor. Lägg i champinjonerna och låt dem precis bli glansiga och lite mjuka. Häll på grädde och soja. Låt koka ett par minuter. Smaka av med salt och peppar och lägg i timjan precis i slutet

 

Efter att hunnit med att få undan lite tvätt och annat skräp landande jag i soffan lagom för att kolla på kvällens avsnitt av Masterchef Australien tillsammans med hunden i knät och ett glas vin in handen.

 

 

Kommentera

Publiceras ej